happy birthday !

hahaha,, entry ni dah lama tertunggak dah sebenarnya.. dok terperap je kat dlm draft tu. akhirnya, keluar lah jugak. actually,, cite ni mcm dah basi sikit sbb dah lama dah.


okay,
tak nak membebel banyak. back to the topic, nak ucapkan HAPPY BIRTHDAY to my EMAK tersayang. birthday emak aku is on 10 May harituh. 


haha,, disambut dgn sederhana je. tak de lah gempak sgt. aku dgn adik adik share duit beli hadiah. hadiah ape?? jeng jeng jeng.. kasut je. tak de lah mahal sgt pun. n, kitorang pun skolah lagi kan. 
mmg tak de duit lah..

















haha.. itulah dia. picture time kitorang bagi hadiah ni, tak letak lah ye.. huh, dah penat beli kan, kasi promo sikit muka muka yang beli hadiah ni:








oh ye.. lupa pulak. thanks to HAZWANI FAIQAH  kerana teman aku pegi beli semua ni.. hahaha,, muahaahaha~~  :*




p/s: mak aku suka

Blog Review by swardah dot blogspot





kenapa nak di review??

sebab i am a new blogger. hahaha,, bila swardah view belog ni, maka, teruja sangat~~



pandangan tentang swardah dot blogspot??

erm,, belog yang cute plus cantik untuk di view.
lagi 1 sbb belog simple tapi menarik.
hehe,, sebab dia warna pink~









klik SINI kalau korang nak join   :)




p/s: meh la join~~