future

hye,

erm,, future?? haha.. nak ckp pasal future pulak hari nih. actually, aku pun tatau lah mcm mana future aku nanti. aku jadi ape ye?? alamak! takutnye.. 



pejam celik pejam celik sekarang dah bulan 5 dah pun. thats mean, hanya beberapae bulan je lagi aku nak amik SPM. masalahnye,, aku tak ready!! huh, lepas result SPM 2010 keluar hari tu, seronoknye dgr orang dpt tawaran sini sana. tapi, time aku nanti mcm mana??



so, buat masa sekarang nih, aku tak idea lagi future aku mcm mana. aku harap future aku cerah secerah-cerahnya lah.. amin,,






p/s: doakan lah ye ye ye,,