auuuww,,

weyh, nak khabaq nih.. tadi kan, oleh kerana kebosanan, aku dgn sengaja je menaip nama aku sendiri : NORASYIQIN untuk pakcik google ni cari.. hahaha,, jeng jeng jeng, tetiba ada pulak keluar websites ni: PUSAT TUISYEN TUNAS INTERLEK . . ade nama aku beb!! pelajar cemerlang PMR 2009..







gahaha.. baru aku tau yang pusat tuisyen aku ni ade websites~~  hahaha, aku pun promo je ler..







p/s: terharu,

photoshoot yang berangan :)

hahhaha,, sebelum apa-apa, aku nak bgtau dulu, aku ni bukan photographer n TAK ADA camera pun yang sebenarnye.. so, tu la pasal tajuk dia mcm tu. mmg berangan sgt pun,,


tempat: SMKPU(1)
venue: karnival seronok belajar (minggu PSS)
model: syarmila & hazwani
photographer: norasyiqin
camera: yusuf punya
jenis: CANON 1000D


























































































see,, bukan reti tangkap gambo pun. tapi, nak buat jugak entry nih. hahahaha,, aku sedar siapa aku.
okay, berhenti setakat ni je la kot.. bye~~




p/s: kalau salah tolong tunjukkan,