murah ke?????????? ha???????????????????????

okay fine! ape yang murah?????????????????? sape murah?????????????? okay,, tak nak 
post ape ape dah!











p/s: jgn tanya kenapa

mereka

hey,, sape mereka?? hahahaha,, relax lah dulu.. nak kasi intro sikit before bgtau sape mereka yang kat tajuk tuh. ni nak habaq ni,, sejak first time aku masuk Pasukan Bulan Sabit Merah dekat sekolah aku, time tu form 2.. mmg best la. mcm uniform lain rasanye tak kan rasa benda nih.. kitorang ade abg abg n kakak kakak senior yang mmg gempak lah.. 

okay, itulah MEREKA dalam tajuk entry kali ni. serious ckp, mmg best sgt.. huh,, maybe next year dah tak rasa benda yang sama dah kot coz diorang ada yang nak kerja dah kn..

btw, terima kasih sgt sgt sgt dan sgt kat abg abg n kakak kakak semua..


love you all~~


































































sesiapa yg tak gamba kt sni sori ea.. tak da lah picture korang. dah puas cari tadi.. tak jumpa jugak. nant kalau ade, qin letak okay??







p/s: s a y a s a y a n g m e r e k a