contest...{cabutan bertuah untuk semua membe2 prince}



hehe, saje nak cuba nasib. contest ni prince akan buat cabutan bertuah antara membe-membe beliau.. kalau ade rezeki nak bertuah,, dapat la.








if u all semua nak join, klik lah kat SINI . . sape-sape pun boleh join.


orang  bertuah yang aku tag:
1. pika
3. aeni



p/s: kita tengok sape bertuah..

lelaki 5G!

okay,, just wanna share dengan korang bout lelaki 5G ni. actually, entry ni dapat dari my friend yang namanye pika. macam best je,, so.. aku nak share la dengan korang jugak~~~  happy read..





Ganas
Perempuan sangat tak suka lelaki yang suka pukul perempuan. Perempuan perlu dilindungi. Lagipun perempuan bukan lawan kepada lelaki.

Garang
Ramai perempuan tak suka lelaki yang garang, kaki gaduh, suka mencarut dan marah-marah. Perempuan ialah golongan yang suka dimanja, bukan dimarah sesuka hati.

Gementar
Perempuan akan rasa selamat jika didampingi lelaki yang gentleman dan cool. Jadi lelaki janganlah gementar sangat dan takut tidak bertempat.

Gelojoh
Sebenarnya perempuan sangat menyampah dengan lelaki yang over-acting dan gelojoh. Jauhilah sikap gelojoh. Bakal mak mertua pun tak berkenan.

Gatal
Bila berhadapan dengan gadis, jadilah diri sendiri.
Tidak perlu beraksi gatal dan nakal untuk menarik perhatian gadis.




so, kepada yang lelaki or yang perempuan,, silalah baca.. peringatan untuk diri sendiri..






p/s: aku pun tak suka lelaki macam tuh,,




ada ape dengan cinta??

hahaha,, read that title!! jiwang kot.. actually, sekarang ni tengok macam ramai je yang post pasal cintan-cintun ni. so,, i pun nak join u alls la~~~  ada ape dengan cinta?? best ke cinta tu?? cinta tu macam mana ea??









sebenarnye,, aku pun tak tahu.. tu la aku nak tanya korang yang lebih berpengalaman ni.. if korang ade jawapan,, share-share la. sharing is caring you know?! 






























p/s: CINTA tu apakah??