akhirnya siap.

yeay! akhirnya siap jugak kan.. setelah berapa hari aku asyik propa je nak buat group untuk SKUAD ELIT PEREMPUAN 2011 akhirnya.. siap lah jugak group tuh. tapi,, aku tak add semua member lagi sebab aku pun tatau ape diorang punya muka buku. kalau ada sesapa yang tahu, add lah diorang.








sape yang nak view group yang baru siap ni klik SINI





p/s: saya sayang korang semua~~

colours of friendship,,

hey, entry kali ni, aku nak kongsi dgn korang pasal persahabatan. pasal aku jugak lah. okay,, so far, aku ada 1 team yang memang best gila. kitorang dah berkawan sejak form 1 lagi sampai sekarang. ingat lagi time form 1 dulu, semua masing-masing diam je. tak kenal antara 1 sama lain. nak berkawan pun macam segan je. kitorang ditakdirkan 1 kelas time form 1. iaitu: 1 FASIH !! seriusly, i miss that class a lot.. semua 1 kepala. cikgu pun dah naik pening dgn kitorang.









hahaha,, tapi.. tak semuanye kekal dalam group ni. ada jugak yang makin renggang. bukan semua,, ada yang kekal sampai sekarang! tengok,, even kitorang tak 1 kelas, kitorang still rapat macam dulu. seronok sangat~~ eh, lupa nak kenalkan pulak. okay,, ni lah diorang yang aku maksudkan tu:



aku



pika


syafiqa



amiera




aeni


intan


hakim


prasat



ade lagi yang lain. tapi,, picture diorang tak de dalam simpanan aku.NAZREE,ALIFF, n AMIR. so,, siapa yg tak de pics tu.. korang tetap kawan aku. jangan terasa ye?? kalau ada pics korang aku mesti letak punya. group kitorang ni diberi nama SOLLEK GROUP. nak tau sebab ape?? sollek tu berasal dari bahasa tamil yang bermaksud 'banyak cakap'.. mmg sesuai lah dgn kitorang sebab kitorang mmg banyak ckp pun.














sayangilah kawan korang selagi mereka berada disisi :)





p/s: i miss our moment a lot~~