huhuhu :(

huh, setelah seharian blogwalking semalam,, aku rasa blog aku mmg rendah sgt.. yela, tgk blog org lain semua cantik je. cerita best~~  aku ni?? blog pun macam ape je kn.. huhu,, mcm mana nak buat blog yg best mcm akak-akak n abg-abg semua ye??? kalau sudi, tolong lah share.. sedih je tgk blog aku ni~~







kat sini, aku nak share something pasal blog yg kiut-miut belaka ni. suka je tgk belog diorang:


klik lah blog mereka kalau nak tahu.. best~~ tak lah mcm blog aku nih. baru belajar la katakan.






p/s: tolong??!



ujian ohh ujian.

huhu,, selagi bergelar pelajar mesti la ada periksa & ujian kan?? ape la... tapi, ujian ni kekadang merimaskan aku la. malas nye nak baca buku!! oh tidak... mengapakah harus begini??? ape kata kalau kerajaan ubah balik sistem  belajar kat Malaysia ni. tak payah ada periksa or ujian. kan senang je hidup.. 








apakan daya, ini dah suratan takdir. tak pe,, nanti aku belajar betul-betul, jadi PERDANA MENTERI Malaysia, aku gubal balik semua. biar tak payah ade periksa & ujian ni. aman je hidup pelajr sekolah.




p/s: nanti Malaysia nak jadi ape??