PENDAPAT AKU MENGENAI BEN ASHAARI

haha, post kedua hari ni. actually, aku baru je nak belajar benda ni. so,, tadi kn, bukak blog BEN ASHAARI .. pastu, ada ada segmen untuk cerita pendapat aku mengenai blog BEN ASHAARI ni. then, aku pun cuba lah buat.. yela,, aku kan baru, nak cuba lah ni.




1. letak banner beliau 





2.berikan sebab kenapa aku sukakan GENGBLOGGER.COM & 1TUBE.MY

jawapanku: 
aku suka vlog tu sebab cool and seronok la untuk aku nak bace. video yang ada pun tak membosankan. pendapat aku,, teruskan usaha sebab vlog tu best~





3. bagi pendapat mengenai blog BEN ASHAARI 

jawapanku: 
your blog is such a good blog. mmg rasa nak bace je.. post pun tak da yang memualkan orang yang membaca ni.



p/s: betul ke buat mcm ni??


tentang aku :

hyep,,, hahaha.. sejak belog nih dibukak, aku tak pernah nak cerita pasal aku kn?? okaylah,, atas permintaan orang tu, akan ku tunaikan okay~  post kali ni, aku nak cerita lah serba-sedikit pasal aku.. kalau tak nak tau, tak pe.. aku post je..




nama: norasyiqin bt mohd noordin

panggil: kambeng , kiah , iqin , asyiqin or qin 

umur: 17 tahun

tarikh lahir: 2.1.1994 (aku tau aku tua!)

jantina: perempuan + lelaki sikit

sekolah: SKPU (1) - darjah 1 till darjah 6
             SMKPU (1) - form 1 till form 5

adik beradik: ada 4 orang (aku yang sulung)

perangai: gila , tak betul kekadang , very sensitive 

status: single

kawan baik: ada ramai

kawan karib: intan, pika, aeni, amiera, eli, syafiqa, hakim, prasat, aliff, amir, nazree n ade la lagi..





haha,, rasanye tu je lah yang aku boleh cerita kat korang. kalau ade lagi yang nak tahu,, bagitau lah ye?? enjoy my picture.. aku tak de lah cantik pun. so, kalau tgk pics tu tak cantik,, dah mmg aku tak cantik, nak buat cam mana kan~~~






















p/s: jgn banyak complain!

terima kasih.

hahaha,, terima kasih kepada athirah rahman kerana telah letak belog saya dalam bloglist beliau~~   hehe, walaupun belog aku ni tak la brapa nak best sangat. hehe, rasa terharu pun ada jugak bila view belog beliau, aku pun ada dlm senarai beloglist??? terima kasih,terima kasih,terima kasih..


p/s:ade lagi tak yg nak letak aku dlm bloglist korang??