kau tak de account sendiri ke???

waahh,,
nampak macam marah je kn. actually, nak cite ni... ada MAKHLUK TUHAN (siap huruf besar dgn bold lagi) ni kn, suka hati je bukak account facebook aku! ish,siap boleh comment status org lagi. tuka macam macam yang tak diiktiraf oleh aku! dah tak de account sendiri ke manusia oi?? sorry la kalau aku guna bahasa kasar okay. mmg tahap tak boleh tahan dah ni. bnda ni mmg aku dah detect since tahun lepas. tapi, diam je coz orang yang bukak account aku ni tak la melampau sgt. tapi,,, sejak akhir-akhir ni, makin menjadi-jadi pulak.. geram betul!

see,, !

yang status tuh tak lah, tapi yang tiga kat atas tuh. actually bnyak lagi, tapi dah ter romove post. so, tak de lah bukti.. 

p/s: aku boleh ajar kau buat account fb larh!

hidup yg sgt bz~~~~

yes! mmg sgt bz, everyday rasanye duk stayback kt skolah.. stay smpai pkul 5. dah la naik bas,, huh, amatlah penatnye. lepas ni, kawad ada everyday... maka, tak duduk rmh lg la jwbnye dan tak dptlah update blog selalu. macam ni lah hidup sbg PELAJAR SEKOLAH kan, mmg bz lah.. ye, saya redha dgn ini.. tahun terakhir kn, biar lah pnt sikit. lepas ni dah tak rasa dah benda macam ni. ramai orang kata, lepas habis skolah bosan~  tambah lagi bila tengah tunggu result.. aku?? no comment sebab tak rasa lagi. just wait n see je lah.





p/s: saya sayang skolah saya!