cuti yang lara :(

hyep,
skrang ni ada kt kg lagi...maybe petang ni balik lah rmh. hehehe,,,tak sbr mau pegi skola! cuti ni agak bosan lah. balik kg, tapi kt kg tak ada org pun. just kat lenggong hari tu, mak usu ada balik.. tapi ktorag pulak kena balik ipoh coz ada org bertunang(kali ke dua!).. sedey je tgk isteri dye, laki nak kahwin lagi.. :(,,, okay lah, connection kat sini tak brape elok lah.. nak update ni pun seksa rasanye.. bye~

p/s:jumpa pekasam jenama KIAH PEKASAM!