kiah oohh kiah!

hahaha,, sape kiah?? aku lah tu. actually nama ni dpt kt dlm kelas. nama glamour la katakan. tapi, seronok lah pakai nama ni. ala-ala melayu zaman dulu.. kn3??? hehe,sebab dah seronok pakai nama ni, maka, nama aku dlm facebook pun aku tukar sekali.. jom tengok:

see..nama saya kiah kambeng lar!!


p/s:mari bartabatkan bahasa melayu~
:)

byebye~~

hello bloggers,,
ni nak khabaq ni, aku akan balik kg hari ni.. smpai hari ahad nanti. lama kan?? ntah ape lah nak buat kat sana nanti. huhu,, kat kg nant connection tak bagus n tak dpt lah mengupdate belog inih.. harap maklum,


ni atuk dgn keretanye kt kg



ni lah pemandangan sg perak dkt kg,,


okay,tu lah keadaannye kt kg tu.. sure bosan bila balik coz tak da sedara yang balik pun. just keluarga kitorang je,, bye.. see ya!

:D