everything new :D



hey hey hey,,


lama kan tak update belog ni??  hampir sebulan. sebenarnya, belog ni ditutup sementara untuk dibaik pulih sebab dah muak dengan template belog yang lama.


hee,, actually, tak renovate banyak pun sepanjang tutup. sebab apa?? MALAS !


haha, dah tak nak membebel. kita pegi dekat tajuk kat atas tuh. tajuk bukan main omputih.. entry nye tulis bahasa kebangsaan je.


sempena tahun baru ni, jadi, aku bukak belog ni balik.. dan, semuanya baru. dari segi template, header, gadget dan segalanya.. dan, penulisan aku dekat belog ni juga akan baru. hee,, teruja ouh~~    


yeah ! ! welcome NEW YEAR..


semua yang keruh pada tahun lepas, akan aku jadikan pengajaran untuk aku teruskan perjalanan. segala yang baik, akan aku teruskan.. insyaallah.


semoga, tahun ni akan lebih baik dari tahun tahun sebelumnya.



eh, nak cakap ni, header yang kat atas tuh, aku buat SENDIRI~~~   pphheeewww pppphhheewww.


penat nak siapkan. dah la first time, berpeluh jugak lah..

take a look:



DSLR tu bukan aku punya.. itu percubaan pertama.. lepas ni, akan menyusul lebih banyak.. excited :)



dah, tak nak membebel banyak banyak.. akhir kalam: sentiasa berfikiran positif.



gambar ni annoying





p/s: hye 2012, bye 2011

pengumuman

hahaha,, bikin havoc lah sikit title post ni kan..

pangumumannya, aku akan privatekan blog ni sekejap untuk tempoh selenggaraan.. hehe, bosan lah tengok belog ni dah. nak update pun tak da mood.

so, nak renovate besar-besaran lah lepas ni. 

kepada follower follower atau peminat peminat (perasan!), janganlah terkejut kalau tak boleh view lepas ni.. and, jangan marah ye..  sekejap je. 

lepas ni, banyak benda tertunggak nak update, tapi tak berkesempatan lagi..

see ya guys~~






p/s: :D