trip to mila's house

haha, raya dah habis dah pun. aku ni, baru nak hupdate raya punya cerita. hehehe,, agak basi la sikit cerita dia..
tak kira! nak update jugak..



vanue: taman saujana putra
date: 11.9.2011
motif: beraya



sebenarnye mila ni tak buat open house pun. just, kami menggedik nak ke rumah beliau.. so, set satu tarikh nak pegi rumah beliau. kerana, rumah beliau ni amatlah jauh.


hee,, beliau pun dengan gigih la memasak untuk kami.


bangun pagi, start texting nak pegi pukul brapa?? nak pakai baju ape?? 



kitorang pegi dengan abah aku. 1 kereta angkut 6 orang (aku, wani, farhana, yusuf, zana and shafa).. memang gamatlah kereta tu. tapi, tak sampai tahap sardin lagi~



mila masak nasi dengan lauk pauk yang sedap. yummy! terima kasih mila..
dah, enjoy picture:













gigih makan,














dekat rumah dia ada tasik.. jadi, kami pun mengambil kesempatan lah menangkap gambar.. cantik, :DD



end of post, bye~~






p/s: sorry pics sikit je. cam hareemmm je nak upload. corrupt pulak tu.

11 comments:

iqin said...

sumpahh..
entry paling menyampah nak buat.
upload picture macam tahiti..
rasa majal je,,

:|

Cik Princess ! said...

kau tang entry pasal aku ,time tu kau nak menyampah kan ? Haha . Terharu aku wehh . hahahahaha :D

iqin said...

jiwa kacau,,


:|

crzyxtmirul said...

haha..mcm x pape jer ko nyer entries..
Hehehehe...:D

iqin said...

diamlah kau,

Cik Isabell said...

gud luck in ur SPM, dear! :)

Si Manis Butterfly said...
This comment has been removed by the author.
Si Manis Butterfly said...

mkn x ajak..hu3

iqin said...

thank you cik isabell,,
doakan qin ye??


si manis butterfly, nak ajak, tapi..

:DD

namaberita.com said...

Kenapa tak ajak kita pergi rumah Mila...Huuhuhuhu...

iqin said...

alaa..

nak ajak lah,
hahaha,,

:)