hehe..

weyh,
sori lama tak update. agak busy sekarang.

ku menunggu




Ku menunggu
Ku menunggu kau putus dengan kekasihmu
Tak akan ku ganggu kau dengan kekasihmu
Ku kan selalu di sini untuk menunggumu


Cinta itu
Ku berharap kau kelak kan cintai aku
Saat kau telah tak bersama kekasihmu
Ku lakukan semua agar kau cintaiku


Haruskah ku bilang cinta
Hati senang namun bimbang
Ada cemburu juga rindu
Ku tetap menunggu

Datang padaku
Ku tahu kelak kau kan datang kepadaku
Saat kau sadar betapa ku cintaimu
Ku ‘kan selalu setia ‘tuk menunggumu

Ku tetap menunggu
Ku tetap menunggu

Ku tetap menunggu




eh, ape ni?? tetiba post lirik lagu ni?? hahaha, biarlah rahsia..
tapi, aku tak sekejam itu untuk tengok dia break. so, aku doakan dia bahagia walaupun aku tetap menunggu... tak tau sampai bila aku sanggup tunggu,


p/s: sudi??

al-kisah phone

hukhukhuk,,
phone aku rosak! sedih la.. 


actually rosak dia agak lah critical. yang tempat nak charge tu dah tak boleh. nak masuk handsfree pun dah tak boleh.. so, kalau guna, bateri habis then tak boleh nak charge dah. pastu keluar lah lampu yang lip lap kat atas tu. sedih siak!!


aku sayang sangat phone tu even model yang agak lama. sebab, phone tu best~~  


model: sony erricson k770i
camera: 3.2 cybershot
memory: 2gb
warna: ultra violet
pemilik: norasyiqin noordin





ngeh, semoga kau cepat sembuh ye phone. sekarang ni aku guna phone yang ade tourchlight tu.. canggih. 




kenapa lah phone aku boleh rosak!




p/s: ini belog aku, kalau tak suka, dipersilakan keluar,, :|