selamat hari raya aidilfitri






esok maybe nak balik kampung dah kot. jadi, aku disini nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada semua umat islam terutamanya follower yang disayangi..



hari raya tahun ni tak gempak sangat sebab dalam raya kena dok fikir pasal trial SPM 6.9.2011 nanti. haish, raya tetap raya. tak kira!!



bila hari raya nanti mesti best.. makan kuih raya, ketupat, rendang, lemang, yang paling penting, kebanyakan rumah mesti buat air sirap punya.. naik senak perut ni nak minum.















last word before raya, aku mintak maaf kalau ada buat salah silap., 
i love you all  :D







p/s: gambar yang kecuali gambar aku semua ikhsan google~~

3 comments:

Princess Merah Jambu : ) said...

i love you too akak <3

myrul said...

laaa...ingatkan gambar kau tuu pon ikhsan dari google gak... ;p

selamat hari raya...hati2 di jalan raya...rajin2 laa melawat balai raya...sambil bawa bunga raya...
;p

iqin said...

trimas adik,,

gamba tu mahal u!!

:)