anugerah kokurikulum

yeppy! aku update lah!! 


hee~~  rindu pulak rasa dekat blog ni.. 


kepada follower yang disayangi lagi dikasihi, haritu tak da masa mau update lah.. sorry sebab lama tak update sampai ade yang tak jadi follower. huhuh,, 



okay, nak cerita pasal tajuk kat atas tu.. cerita pasal
HARI ANUGERAH KOKURIKULUM 



firstly, tak expect boleh dpt sebab tahun ni mmg tak aktif and tak join aktiviti sgt pun except awal tahun dulu.. 
so, agak shock la jugak cikgu dtg kelas bagi surat jemputan..



terima kasih kepada cikgu normahani kerana telah mencalonkan saya walaupun rasa mcm tak layak je nak dapat..


ni time kat rumah pagi-pagi tu..  tetiba rasa nak kawad



with iqah nak sambut pengetua BARU








wee~~  nina, kawan yg hari hari jumpa



















p/s: :DD

8 comments:

bombay said...

congratz..;)

myrul said...

pergh...hebat2...congratz... ;)

Mohd Zakwan said...

awesome , tahniah ye Iqin ! Kalau tak aktif , takda dapat je anugerah tu :)
btw, selamat menyambut hari raya (forward wish ,hehe)

Jom Singgah Blog Zakwan :D

iqin said...

wee..
trimas semua..
selamat hari raya juga~~

:DD

Princess Merah Jambu : ) said...

untunglah dapat anugerah ,aku dapat populariti je ... HAHA : )

iqin said...

populariti la yang penting,,
anugerah ape je ada..

:)

Princess Merah Jambu : ) said...

oh ,orang yang gila populariti je kata penting . hahahahhaa .

iqin said...

haish,,
tak nak raya ke ni??

:P