selamat hari raya aidilfitri






esok maybe nak balik kampung dah kot. jadi, aku disini nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada semua umat islam terutamanya follower yang disayangi..



hari raya tahun ni tak gempak sangat sebab dalam raya kena dok fikir pasal trial SPM 6.9.2011 nanti. haish, raya tetap raya. tak kira!!



bila hari raya nanti mesti best.. makan kuih raya, ketupat, rendang, lemang, yang paling penting, kebanyakan rumah mesti buat air sirap punya.. naik senak perut ni nak minum.















last word before raya, aku mintak maaf kalau ada buat salah silap., 
i love you all  :D







p/s: gambar yang kecuali gambar aku semua ikhsan google~~

kehilangan

kehilangan merupakan sesuatu yang pasti,
usah bersedih kerana ada hikmah disebalik kehilangan itu,
bukan bererti gembira dengan kehilangan,
tetapi,
hidup masih panjang,
setiap yang bertemu pasti akan bepisah..




p/s:nocomment

anugerah kokurikulum

yeppy! aku update lah!! 


hee~~  rindu pulak rasa dekat blog ni.. 


kepada follower yang disayangi lagi dikasihi, haritu tak da masa mau update lah.. sorry sebab lama tak update sampai ade yang tak jadi follower. huhuh,, 



okay, nak cerita pasal tajuk kat atas tu.. cerita pasal
HARI ANUGERAH KOKURIKULUM 



firstly, tak expect boleh dpt sebab tahun ni mmg tak aktif and tak join aktiviti sgt pun except awal tahun dulu.. 
so, agak shock la jugak cikgu dtg kelas bagi surat jemputan..



terima kasih kepada cikgu normahani kerana telah mencalonkan saya walaupun rasa mcm tak layak je nak dapat..


ni time kat rumah pagi-pagi tu..  tetiba rasa nak kawad



with iqah nak sambut pengetua BARU








wee~~  nina, kawan yg hari hari jumpa



















p/s: :DD

hahaha

hee..  :D








p/s:tataunakupdateapatapinakupdatejuga~