wajah baru.

hey alls,,


nak ckp ni.. lusa dah nak exam. tapi,, hari ni rasa mls sgt nak study. kejap study, pastu online.. hahaha,, so, aku pun sengaja lah nak tukar sikit wajah belog aku ni. dah bosan pulak tgk yang lama punya tu. so,, ini la resultnye,, ta daaa~~ give me your comment pasal wajah baru ni. boleh tak???


tapi, nak ckp awal-awal, belog ni tak lah cantik pun. simple je.. eh, header tu tak da masa lagi nak tukar. so, header tu aku kekalkan yang lama je,,




p/s: :)

7 comments:

myrul said...

actually ini pon dah cukup cantik...sbb kalau bnyk sngt ubah suai...crowded sngt...nnti blog nie nk loading lmbt...lps tuu nmpk semak pulak...so, pendapat aku...biar simple tp cantik... ;)

iqin said...

muahaaha,,
thank you derr~~

:)

Nur Afiqah. said...

so sweet!!!
:D

cik sakdi said...

sebenarnya baru singgah sini so xtau wajah lame, eceh, tapi warna purple sesuai sangat la ngan orang nak exam.hehe gudluck dear :)

iqin said...

haha,,
thank you pika n cik sakdi~

:)

syuhada mokthar said...

blog yg cute hee
sudah terjah same follow ini blog..
hye tuan blog..

iqin said...

hye akak syuhada~~
thank you,,

:)