future

hye,

erm,, future?? haha.. nak ckp pasal future pulak hari nih. actually, aku pun tatau lah mcm mana future aku nanti. aku jadi ape ye?? alamak! takutnye.. 



pejam celik pejam celik sekarang dah bulan 5 dah pun. thats mean, hanya beberapae bulan je lagi aku nak amik SPM. masalahnye,, aku tak ready!! huh, lepas result SPM 2010 keluar hari tu, seronoknye dgr orang dpt tawaran sini sana. tapi, time aku nanti mcm mana??



so, buat masa sekarang nih, aku tak idea lagi future aku mcm mana. aku harap future aku cerah secerah-cerahnya lah.. amin,,






p/s: doakan lah ye ye ye,,

9 comments:

myrul said...

Insya Allah...boleh berjaya jugak...jgn brhenti berusaha, jgn mudah give up...jgn lupa berdoa kpd Allah...
mengenai tawaran sambung belajar...insya Allah, di Malaysia ni bnyk peluang belajar tuu...cuma pilih yg terbaik...kalau nak scholarship...kena laa usaha lebih sikit...

iqin said...

hehe,,
terima kasih~~

:)

Inchik Eman said...

guwdluck SPM nnt oke. may ur ambitious may come in reality in future. HAHAHAA< shoutbox tkde tinggal jejak kat sini jek.
tc.
;)

iqin said...

sorry,, shoutbox tu sengal.
will fixed soon..

thank you ye~~

:)

nano said...

gud luck,,owh,,nnao folo sni yer

iqin said...

thanks you nano,,

:)

[sutera kasih] said...

buat baik2 for your spm k?jgn sia2kan waktu yg ada, saya tak nak awk menyesal di kemudian hari mcm saya dulu huhu..sebab kalo kita pegi interview, even kita ada degree sekalipun, SPM kita jgk ditengok 1st..so hargai masa yg ada & buat yg terbaik utk SPM awk :) always pray for adik2 yg masih blaja kt skolah :)

iqin said...

huhu,,
terima kasih kak sutera kasih.
i'll do my best.
insyallah~~

:)

iqin said...

terima kasih akak sutera kasih.
insyaallah saya akan buat yg terbaik~~

:)