mereka

hey,, sape mereka?? hahahaha,, relax lah dulu.. nak kasi intro sikit before bgtau sape mereka yang kat tajuk tuh. ni nak habaq ni,, sejak first time aku masuk Pasukan Bulan Sabit Merah dekat sekolah aku, time tu form 2.. mmg best la. mcm uniform lain rasanye tak kan rasa benda nih.. kitorang ade abg abg n kakak kakak senior yang mmg gempak lah.. 

okay, itulah MEREKA dalam tajuk entry kali ni. serious ckp, mmg best sgt.. huh,, maybe next year dah tak rasa benda yang sama dah kot coz diorang ada yang nak kerja dah kn..

btw, terima kasih sgt sgt sgt dan sgt kat abg abg n kakak kakak semua..


love you all~~


































































sesiapa yg tak gamba kt sni sori ea.. tak da lah picture korang. dah puas cari tadi.. tak jumpa jugak. nant kalau ade, qin letak okay??







p/s: s a y a s a y a n g m e r e k a

9 comments:

myrul said...

first comment...
hahaha...love it!!!

@h_ChOnG said...

hhahhah pic2 lama.. tu abg pun dah lupa ... telur tu haha a

iqin said...

yeah,,
terima kasih komen.

abg icha: letak gamba lama baru ada feel..

:)

myrul said...

i planning nk buat slideshow pic utk kem 2009, 2010...tp kalo sesapa ada pic utk 2008...leh arr sedekah2 sikit...

iqin said...

jap, aku ada bnyak!!

myrul said...

iqin...nnti ko email or aku bg pdrive kat ko...aku nk gmbr2 tuu...

iqin said...

okay??

@h_ChOnG said...

email kat abg skali

アヌム ちゃん~~ said...

salam.nice blog :) sudi2 la join my bloglist ye.sempat lagi nih^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-frommetoyou.html