adui,, kenapa dgn aku nih??

kenapa kenapa kenapa??? hahaha,, ntah la. semenjak dua menjak tiga menjak ni kan.. hehehehe,, asyik nak fikir pasal dia je.. sape dia?? auuww,, biarlah rahsia.. hanya org yang tau je tau. kalau nak tau jugak, u can ask me privately ye ye ye.. eceh, bajet popular je orang nak tnye aku kan. saja je nak perasan sikit.. 








huh, aku je yang terlebih excited pikir pasal dia. aku rasa dia dah lupa aku kot. tapi tak pe,, bak kata aeni: 'kalau kita tak boleh nak lupa kat orang tu even dah cuba banyak kali,, tu namanye CINTA SEJATI'



hahaha..nak gelak pun gelak lah. tak kesah. korang tak tahu mcm mana rasanye bila kena cm nih. terseksa gila!! huhuhu :(






okay, dah tak nak ckp banyak,, bye~~



p/s: hopeless, :(

5 comments:

AinShaharuddin said...

ececeyyy , cinta berputik lagi nampaknyaaa :pp

myrul said...

huyoooohhhh...
cambest jer post nie...nak tau sapa lerr orang bertuah tuu...tp sure kau takkan bagi tau...hahaha...
pape pon...semoga anda tabah!!!
heee XD

cik arnab said...

hihi..crush on some body erk? samela kita..hihihi

cik arnab said...

dah follow u..

Ujang9897 said...

lyn la lagu rock kapak