auuuww,,

weyh, nak khabaq nih.. tadi kan, oleh kerana kebosanan, aku dgn sengaja je menaip nama aku sendiri : NORASYIQIN untuk pakcik google ni cari.. hahaha,, jeng jeng jeng, tetiba ada pulak keluar websites ni: PUSAT TUISYEN TUNAS INTERLEK . . ade nama aku beb!! pelajar cemerlang PMR 2009..







gahaha.. baru aku tau yang pusat tuisyen aku ni ade websites~~  hahaha, aku pun promo je ler..







p/s: terharu,

photoshoot yang berangan :)

hahhaha,, sebelum apa-apa, aku nak bgtau dulu, aku ni bukan photographer n TAK ADA camera pun yang sebenarnye.. so, tu la pasal tajuk dia mcm tu. mmg berangan sgt pun,,


tempat: SMKPU(1)
venue: karnival seronok belajar (minggu PSS)
model: syarmila & hazwani
photographer: norasyiqin
camera: yusuf punya
jenis: CANON 1000D


























































































see,, bukan reti tangkap gambo pun. tapi, nak buat jugak entry nih. hahahaha,, aku sedar siapa aku.
okay, berhenti setakat ni je la kot.. bye~~




p/s: kalau salah tolong tunjukkan,

pendek

okay,, entry kali ni pendek je. just introduction untuk next post aku.. hahahaha, oleh kerana hari ni terasa mcm malas je nak update, tapi ada la org TU kan tnya bila nak update, maka aku update lah entry yang pendek ni. seperti tajuk diatas.. update jugak kan?? next post: banyak gambar,



p/s: dah update dah~

rindunye!!

rindu apakah ye??? jeng jeng jeng.. mcm mcm rindu ada. nak tau?? kalau tak nak pun, aku nak bagitau jugak. sila baca ke bawah:




1. rindu nak kawad






2. rindu nak gelak-gelak dgn abg abg yang so sweet tu







3. rindu time form 1 dulu








4. rindu nak keluar dgn kengkawan









5. mcm mcm rindu lah











hahahaha.. kalau nak taip semua, boleh putus urat jari ni ha. bagitau sikit sudah ler.. 




p/s: rindu aku tak??

adui,, kenapa dgn aku nih??

kenapa kenapa kenapa??? hahaha,, ntah la. semenjak dua menjak tiga menjak ni kan.. hehehehe,, asyik nak fikir pasal dia je.. sape dia?? auuww,, biarlah rahsia.. hanya org yang tau je tau. kalau nak tau jugak, u can ask me privately ye ye ye.. eceh, bajet popular je orang nak tnye aku kan. saja je nak perasan sikit.. 








huh, aku je yang terlebih excited pikir pasal dia. aku rasa dia dah lupa aku kot. tapi tak pe,, bak kata aeni: 'kalau kita tak boleh nak lupa kat orang tu even dah cuba banyak kali,, tu namanye CINTA SEJATI'



hahaha..nak gelak pun gelak lah. tak kesah. korang tak tahu mcm mana rasanye bila kena cm nih. terseksa gila!! huhuhu :(






okay, dah tak nak ckp banyak,, bye~~



p/s: hopeless, :(

murah ke?????????? ha???????????????????????

okay fine! ape yang murah?????????????????? sape murah?????????????? okay,, tak nak 
post ape ape dah!











p/s: jgn tanya kenapa

mereka

hey,, sape mereka?? hahahaha,, relax lah dulu.. nak kasi intro sikit before bgtau sape mereka yang kat tajuk tuh. ni nak habaq ni,, sejak first time aku masuk Pasukan Bulan Sabit Merah dekat sekolah aku, time tu form 2.. mmg best la. mcm uniform lain rasanye tak kan rasa benda nih.. kitorang ade abg abg n kakak kakak senior yang mmg gempak lah.. 

okay, itulah MEREKA dalam tajuk entry kali ni. serious ckp, mmg best sgt.. huh,, maybe next year dah tak rasa benda yang sama dah kot coz diorang ada yang nak kerja dah kn..

btw, terima kasih sgt sgt sgt dan sgt kat abg abg n kakak kakak semua..


love you all~~


































































sesiapa yg tak gamba kt sni sori ea.. tak da lah picture korang. dah puas cari tadi.. tak jumpa jugak. nant kalau ade, qin letak okay??







p/s: s a y a s a y a n g m e r e k a