tentang aku :

hyep,,, hahaha.. sejak belog nih dibukak, aku tak pernah nak cerita pasal aku kn?? okaylah,, atas permintaan orang tu, akan ku tunaikan okay~  post kali ni, aku nak cerita lah serba-sedikit pasal aku.. kalau tak nak tau, tak pe.. aku post je..




nama: norasyiqin bt mohd noordin

panggil: kambeng , kiah , iqin , asyiqin or qin 

umur: 17 tahun

tarikh lahir: 2.1.1994 (aku tau aku tua!)

jantina: perempuan + lelaki sikit

sekolah: SKPU (1) - darjah 1 till darjah 6
             SMKPU (1) - form 1 till form 5

adik beradik: ada 4 orang (aku yang sulung)

perangai: gila , tak betul kekadang , very sensitive 

status: single

kawan baik: ada ramai

kawan karib: intan, pika, aeni, amiera, eli, syafiqa, hakim, prasat, aliff, amir, nazree n ade la lagi..





haha,, rasanye tu je lah yang aku boleh cerita kat korang. kalau ade lagi yang nak tahu,, bagitau lah ye?? enjoy my picture.. aku tak de lah cantik pun. so, kalau tgk pics tu tak cantik,, dah mmg aku tak cantik, nak buat cam mana kan~~~






















p/s: jgn banyak complain!

11 comments:

angah said...

hye iqin, salam kenal2..
terjah blog iqin dr blog BQ..

sape kate iqin x cantek?? babab org tu nnt hehehehhe..

iqin cumel lg kiut la akk tgk :D
sweet jek akk tgk tao..

akk follow :p bleh dok sebelah en. BA kat pic follower tu hehehehe..

angah said...

ehh silap taip, bkn terjah dr blog BQ, tapi blog BA hehehehe

Mohd Shukri Fadzillah said...

senyumanmu sgt kiut.

Mohd Shukri Fadzillah said...
This comment has been removed by the author.
iqin said...

waaahhh,,
terima kasih~~~

:)

Miss Ran said...

dek umur bpe

iqin said...

saya baru 17..
hehe,
akak??

:)

Citarasa Rinduan said...

SALAM ziarah..
comelnya syiki...
kak tiak syikin eik

kak bubuh blog dalam bloglist kakak

iqin said...

waahh,,
terima kasih akak..
saya letak akak dlm bloglist saya jugak lah,

:)

Nur Afiqah. said...

baru nak komplain...
da ade notis!

iqin said...

hahaha,,
tak sempat~~

:)