PENDAPAT AKU MENGENAI BEN ASHAARI

haha, post kedua hari ni. actually, aku baru je nak belajar benda ni. so,, tadi kn, bukak blog BEN ASHAARI .. pastu, ada ada segmen untuk cerita pendapat aku mengenai blog BEN ASHAARI ni. then, aku pun cuba lah buat.. yela,, aku kan baru, nak cuba lah ni.




1. letak banner beliau 





2.berikan sebab kenapa aku sukakan GENGBLOGGER.COM & 1TUBE.MY

jawapanku: 
aku suka vlog tu sebab cool and seronok la untuk aku nak bace. video yang ada pun tak membosankan. pendapat aku,, teruskan usaha sebab vlog tu best~





3. bagi pendapat mengenai blog BEN ASHAARI 

jawapanku: 
your blog is such a good blog. mmg rasa nak bace je.. post pun tak da yang memualkan orang yang membaca ni.



p/s: betul ke buat mcm ni??


15 comments:

Mohd Shukri Fadzillah said...

betul lah tuh... hehe.. janji jawab soalan. ^_^ salam singgah.

apisv2 said...

salam,
usha2 pendapat korang;)
pendapat apisv2

iqin said...

hehe,
baru belajar buat.

sila tunjuk ajar,,

:)

Warna Warni Kehidupan said...

betul....100 markah...hee

iqin said...

haha,
ape yang 100 markah??

:)

Eyka said...

nice entri!:)

iqin said...

nice??

tak reti nak buat sebenarnye~~

btw,
thanks eyka,,

:)

Eyqasara said...

tengok pendapat awak... sy stuju! ;)

Eyqasara said...

tengok pendapat awak... sy stuju! ;)

iqin said...

trimas eyqasara,

:)

syaz rini said...

singgah drblog abg ben.. entry menarik..:)

iqin said...

trima kasih wahai syaz rini~~

:)

shah-kayrul said...

salam perkenalan..singgah kembali

memang simple jer pendapat...nice

Huszaini said...

betul dah tu! boleh join lagi nih! lulus!! hehehe

iqin said...

haha,
terima kasih shah-kayrul dan huszaini,,

:)