no one perfect~~

hey,, lama kan tak update blog ni?? mmg pun.. bz gila!! huh,, penat. okay.. berbalik pada tajuk belog post ni, sebenanye tadi aku bukak facebook.. then, tertarik dekat status post sorang kakak ni. dye kata:

ye, aku mmg TAK PERFECT.. ade ke orang yang perfect dalam dunia ni???



yeay!! sokong akak nih.. mana ada org yg perfect larr... even sesape pun, dia still tak lari dari buat silap. jadi,, conclusion yang aku boleh buat sekarang, NO ONE PERFECT! tapi, kita boleh buat yang terbaik..







p/s: aku pun tak perfect jugak, :)

3 comments:

faraHanAtiQahZaini said...

btol!! msg2 ada lbih ny, ad kurg ny..
jd, kna sniri phm ngan diri sniri lu, identify kta ny klbhan ngan kkurangan.. then, baru le kmbg kan potensi diri spnoh ny..
(peh, pnjg lak ak tulih.. :P)

Nur Liyana said...

hahahaa....betul tue tak de yg perfect
tapi kita kenalah berusaha menjadi yg terbaik!!!!

iqin said...

yup,,,
so..
marilah kita berusaha~


:)