lelaki 5G!

okay,, just wanna share dengan korang bout lelaki 5G ni. actually, entry ni dapat dari my friend yang namanye pika. macam best je,, so.. aku nak share la dengan korang jugak~~~  happy read..





Ganas
Perempuan sangat tak suka lelaki yang suka pukul perempuan. Perempuan perlu dilindungi. Lagipun perempuan bukan lawan kepada lelaki.

Garang
Ramai perempuan tak suka lelaki yang garang, kaki gaduh, suka mencarut dan marah-marah. Perempuan ialah golongan yang suka dimanja, bukan dimarah sesuka hati.

Gementar
Perempuan akan rasa selamat jika didampingi lelaki yang gentleman dan cool. Jadi lelaki janganlah gementar sangat dan takut tidak bertempat.

Gelojoh
Sebenarnya perempuan sangat menyampah dengan lelaki yang over-acting dan gelojoh. Jauhilah sikap gelojoh. Bakal mak mertua pun tak berkenan.

Gatal
Bila berhadapan dengan gadis, jadilah diri sendiri.
Tidak perlu beraksi gatal dan nakal untuk menarik perhatian gadis.




so, kepada yang lelaki or yang perempuan,, silalah baca.. peringatan untuk diri sendiri..






p/s: aku pun tak suka lelaki macam tuh,,




5 comments:

Syariniey Amran said...

fuhh
semua g tuh mmg sgt tidak saya sukai
heheeee

minta dijauhkan :)

syara depp~ said...

wow..kakak! hahah nk tau akak wat blog ni cmner? lawa pulak....

Dayana Aj said...

sgt x ske sume yg kt ats..hehe :))

Fuuyooh said...

salam dan selamat pagi
jom baca:

http://fuyohblog.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-tuhan-trafik.html

fyna said...

nice info...





jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/