huhuhu :(

huh, setelah seharian blogwalking semalam,, aku rasa blog aku mmg rendah sgt.. yela, tgk blog org lain semua cantik je. cerita best~~  aku ni?? blog pun macam ape je kn.. huhu,, mcm mana nak buat blog yg best mcm akak-akak n abg-abg semua ye??? kalau sudi, tolong lah share.. sedih je tgk blog aku ni~~







kat sini, aku nak share something pasal blog yg kiut-miut belaka ni. suka je tgk belog diorang:


klik lah blog mereka kalau nak tahu.. best~~ tak lah mcm blog aku nih. baru belajar la katakan.






p/s: tolong??!



8 comments:

mama maman said...

mama yana tak tersenarai pun.... hhhuuukkk... [gurau manjer je...]

just belek2 blog diorg... diorg nih mmg otai.... bersabar ye... semua benda harus sabar... takkan sekelip mata diorg femes tau... mama yana pun dok cuba2 gak... suka2 berseronok ngan blog...:)

chayok dear..:)

Dda Ly said...

heyy mane ade blog kamu rendah dik...keep on blogging ok?? blog pasal kamu, dgn ikhlas ok..:)

meh ke rumah..
~stationery~
keep in touch ye..♥♥♥

iqin said...

haha,,
terima kasih mama maman & dda ly..

sya akan terus berusaha supaya blog ni jadi mcm blog mama & dda..

terima kasih atas kritikan anda ye,,

:)

misza said...

jangan putus asa. byk tips dari blogger otai. hepi blogging. ^_^

CT NoArIzAh ArIs said...

Assalam & salam kenal... dtg buat kunjgan balas.. smlm x sempat coz sibuk dgn konvo adik.. tima kasih sudi sggh RKTS..:)

iqin said...

thanks misza~~

salam jugak kpd ct,

:)

Nur Afiqah. said...

amboi ramai nye kawan u...

iqin said...

mereka lagi ramai~~

:)