happy birthday!

okay, entry kali ni nak cerita pasal sambutan birthday mereka yg ktorang sambut last friday (4.3.2011) .. haha, actually kitorang sambut 2 org punya birthday sekali gus. PRASAT & INTAN . . 


intan

prasat


firstly, ktorang ckp dkt intan n prasat yang ada meeting sdang. nak tak nak, kena la diorang stay.. lepas tu, ajak g beli hotdog kt kedai ahmad, time tu la kitorng tutup mata dye.. hahaha, kesian gila~  dah tak boleh nampak. mcm org buta pun ade jgak. yg prasat ingat kitorang just buat untuk intan je. so, dye mmg tak syak ape-ape la..







birthday boy n girl,,


see, kesian kan intan?? i'm so sorry.. then, naik bas pegi ioi mall. hheee,, dkt ioi tuh semua org pandang dgn penuh kehairanan.. yela, mcm org gila je bawak org ttup mata. ioi pulak tu. kalau kat skolah tak pe lah lagi.
then, acara potong kek la pulak..thanks to MAMA SOLLEK kerana telah sponsor kek blueberry yg sedap tu. lepas main kotorkan baju dgn toping kek tu, kitorang pun main bowling. tapi, pika,amir n prasat tak main coz diorang kena balik awal..




















p/s: happy belated birthday to INTAN n PRASAT.. aku syg korang!


1 comment: