colours of friendship,,

hey, entry kali ni, aku nak kongsi dgn korang pasal persahabatan. pasal aku jugak lah. okay,, so far, aku ada 1 team yang memang best gila. kitorang dah berkawan sejak form 1 lagi sampai sekarang. ingat lagi time form 1 dulu, semua masing-masing diam je. tak kenal antara 1 sama lain. nak berkawan pun macam segan je. kitorang ditakdirkan 1 kelas time form 1. iaitu: 1 FASIH !! seriusly, i miss that class a lot.. semua 1 kepala. cikgu pun dah naik pening dgn kitorang.









hahaha,, tapi.. tak semuanye kekal dalam group ni. ada jugak yang makin renggang. bukan semua,, ada yang kekal sampai sekarang! tengok,, even kitorang tak 1 kelas, kitorang still rapat macam dulu. seronok sangat~~ eh, lupa nak kenalkan pulak. okay,, ni lah diorang yang aku maksudkan tu:



aku



pika


syafiqa



amiera




aeni


intan


hakim


prasat



ade lagi yang lain. tapi,, picture diorang tak de dalam simpanan aku.NAZREE,ALIFF, n AMIR. so,, siapa yg tak de pics tu.. korang tetap kawan aku. jangan terasa ye?? kalau ada pics korang aku mesti letak punya. group kitorang ni diberi nama SOLLEK GROUP. nak tau sebab ape?? sollek tu berasal dari bahasa tamil yang bermaksud 'banyak cakap'.. mmg sesuai lah dgn kitorang sebab kitorang mmg banyak ckp pun.














sayangilah kawan korang selagi mereka berada disisi :)





p/s: i miss our moment a lot~~

11 comments:

Nur Amiera said...

so sweet my dear...
thanks a lots babe...
our friendship never broken..insyaAllah :D

iqin said...

insyaallah,,
i love you all~~~

:)

Nur Afiqah. said...

sooo damn sweet!!
terharu aku tengok...
rindu zaman-zaman dulu ngee~
iinsyaAllah, kite akan berkekalan hingga ke anak cucu cicit!
hahaha...

:DDD

iqin said...

amiinnn...

:)

Nur Amiera said...

sampai ke hembusan nafas kita yang terakhir (:

iqin said...

wahhh...
gila hebad kau amiera~~
insyaallah..


:)

Dim Benihana said...

"sayangilah kawan korang selagi mereka berada disisi"

setuju...tp kalo xda kt sisi mcm na?? keke

iqin said...

hahaha,
yang tu oden tak dpt nak tlg nye~~

:)

AdiaLuze said...

Beeestttnyeee... Teringat zaman blaja kat kolej dulu2... Zaman skolah akak takbest jadi maleh nak ingat...Huhuhu

P/S : salam kenal dear..

iqin said...

ouh,,
mesti akak rindu zaman akak kan??
huhuh,,
i'm gonna miss this too..

:)

Aeni said...

oh so sweet my iqin darling muah muah...
i really2 miss thts moment a lot...


cme pic kowg pkai bju krg tu...
ade smthing x kne ar...
knp ek,,,