akhirnya siap.

yeay! akhirnya siap jugak kan.. setelah berapa hari aku asyik propa je nak buat group untuk SKUAD ELIT PEREMPUAN 2011 akhirnya.. siap lah jugak group tuh. tapi,, aku tak add semua member lagi sebab aku pun tatau ape diorang punya muka buku. kalau ada sesapa yang tahu, add lah diorang.








sape yang nak view group yang baru siap ni klik SINI





p/s: saya sayang korang semua~~

7 comments:

myrul said...

pergh...semangat...

iqin said...

hahaha,,
mengeratkan silaturrahim.

:)

faraHanAtiQahZaini said...

da folo kmoo00.. shoutbox xle buka lak daa... tenet prob~ slm pknalan!!^_^

Nur Afiqah. said...

syiqin da ramai followers....
da 50 da...
aku baru 31..

nie..
saya nak bertaye tentang kawad perempuan BSM..
macam mane kami punye formasi eyh??
tu yang tak sabar tu...
hhehehehehhe..
:DDDD

Malek Ku said...

thx fer comin to my blog.. =)

Woofer Storm said...

nak join boleh??heeee

follow sni^^

iqin said...

thank you semua ...

pika: nanti kita cerita kat sekolah..

:)