aduh..

erm,, esok hari last ujian. maka,, esok jugaklah latihan KAWAD aku akan bermula balik. so,, lepas ni tak boleh lah nak update selalu blog ni. ntah bila la lagi aku nk online kn.. time cuti sekolah pun maybe ade latihan jugak. everyday dari pagi smpai petang dduk kat skolah tu. jom usha ape mak aku kata:



mak: esok akak stay lagi kat sekolah ke??

aku: ha'ah.. ade latihan kawad la,

mak: ouh,, ape kata kalau tido je terus kat sekolah tu. tak payah nak susah-susah ulang-alik.

aku: hahahah.. mana ade smpai mcm tu la mak..

mak: yela, macam tak nak balik rumah je. tak pe,, nanti mak kemaskan baju untuk akak ye??

aku: hahahahaha (terkelu lidah~)



see,, so sweet kan mak aku?? bila aku ckp aku tak stay, dye punya la heran kenapa aku boleh balik rumah pulak. tak pe lah, aku just anggap ni cabaran untuk aku. adios~~~


p/s: saya sayang mak saya!

4 comments:

misza said...

best kan. hubungan anak dengan mak mcm kawan...

iqin said...

hahah,,

ada yg best, ade yg tak .

:)

Nur Afiqah. said...

hahah...
sayangilah ibu anda....
:p

iqin said...

ye,
saya syg ibu saya~~

:)