ada ape dengan cinta??

hahaha,, read that title!! jiwang kot.. actually, sekarang ni tengok macam ramai je yang post pasal cintan-cintun ni. so,, i pun nak join u alls la~~~  ada ape dengan cinta?? best ke cinta tu?? cinta tu macam mana ea??









sebenarnye,, aku pun tak tahu.. tu la aku nak tanya korang yang lebih berpengalaman ni.. if korang ade jawapan,, share-share la. sharing is caring you know?! 






























p/s: CINTA tu apakah??




1 comment:

cik faten said...

cinta itu terlalu subjektif la yunk... tapi kalu berlandaskan kepada cinta yang betul.. ia memang begitu indah untuk dihayati.... bukan setakat cinta pade kekasih jew.. cinta pada sang pencipta, parent, kawan2 n family....

hati2 juga dengan perasaan cinta ini.. kadang2 hanya cinta berlandaskan nafsu semata-mata... ape yang penting mesti mendapat ke redhaan yang maha esa... insyaaalh cinta itu akan bersemi dengan baek...

:)
itu je la... menurut pandanagn saye la.. hihiihhi..

nway thanx dtg jenguk blog saye... blog awak un bezz...