kau tak de account sendiri ke???

waahh,,
nampak macam marah je kn. actually, nak cite ni... ada MAKHLUK TUHAN (siap huruf besar dgn bold lagi) ni kn, suka hati je bukak account facebook aku! ish,siap boleh comment status org lagi. tuka macam macam yang tak diiktiraf oleh aku! dah tak de account sendiri ke manusia oi?? sorry la kalau aku guna bahasa kasar okay. mmg tahap tak boleh tahan dah ni. bnda ni mmg aku dah detect since tahun lepas. tapi, diam je coz orang yang bukak account aku ni tak la melampau sgt. tapi,,, sejak akhir-akhir ni, makin menjadi-jadi pulak.. geram betul!

see,, !

yang status tuh tak lah, tapi yang tiga kat atas tuh. actually bnyak lagi, tapi dah ter romove post. so, tak de lah bukti.. 

p/s: aku boleh ajar kau buat account fb larh!

1 comment:

AinShaharuddin said...

darlingg , itu secara otomatik di hantar oleh FB lah. sbb kau ade buat yg activated account tu kan? so dye automatik.