hidup yg sgt bz~~~~

yes! mmg sgt bz, everyday rasanye duk stayback kt skolah.. stay smpai pkul 5. dah la naik bas,, huh, amatlah penatnye. lepas ni, kawad ada everyday... maka, tak duduk rmh lg la jwbnye dan tak dptlah update blog selalu. macam ni lah hidup sbg PELAJAR SEKOLAH kan, mmg bz lah.. ye, saya redha dgn ini.. tahun terakhir kn, biar lah pnt sikit. lepas ni dah tak rasa dah benda macam ni. ramai orang kata, lepas habis skolah bosan~  tambah lagi bila tengah tunggu result.. aku?? no comment sebab tak rasa lagi. just wait n see je lah.





p/s: saya sayang skolah saya!

No comments: