you never be replace~



hyep,
post kali ni nak cerita pasal seorang ni.. aku mmg salute sgt dye ni. ntahla,,maybe aku tak boleh jadi tabah & sekuat dye. okay~~   profile beliau adalah seperti berikut:


nama: Amirul bin Rosle Amin
 umur: 18 tahun
jantina: lelaki



this is he,



hahaha, u'll never be replace la bro,, seriusly, u help me a lot.. hope bila kau dah sambung belajar kat mana-mana nanti, jangan lah lupa kat aku. 


p/s: :)

give up!

hello,,
huh.. dari title pun mcm dah scary kn??? actually, aku nak ckp, i'm sorry guys. aku mmg cepat give up, tapi, aku tau tahu mcm mana nak face semua ni lagi. everyday aku tak ckup rehat, banyak kerja. pelajaran aku pun bkn nye bagus sgt.. aku mintak maaf sgt2.. i really enjoy kwd. really really..




                                                                                    




                            











p/s: i'm sorry~ (maafkan saya)

kau tak de account sendiri ke???

waahh,,
nampak macam marah je kn. actually, nak cite ni... ada MAKHLUK TUHAN (siap huruf besar dgn bold lagi) ni kn, suka hati je bukak account facebook aku! ish,siap boleh comment status org lagi. tuka macam macam yang tak diiktiraf oleh aku! dah tak de account sendiri ke manusia oi?? sorry la kalau aku guna bahasa kasar okay. mmg tahap tak boleh tahan dah ni. bnda ni mmg aku dah detect since tahun lepas. tapi, diam je coz orang yang bukak account aku ni tak la melampau sgt. tapi,,, sejak akhir-akhir ni, makin menjadi-jadi pulak.. geram betul!

see,, !

yang status tuh tak lah, tapi yang tiga kat atas tuh. actually bnyak lagi, tapi dah ter romove post. so, tak de lah bukti.. 

p/s: aku boleh ajar kau buat account fb larh!

hidup yg sgt bz~~~~

yes! mmg sgt bz, everyday rasanye duk stayback kt skolah.. stay smpai pkul 5. dah la naik bas,, huh, amatlah penatnye. lepas ni, kawad ada everyday... maka, tak duduk rmh lg la jwbnye dan tak dptlah update blog selalu. macam ni lah hidup sbg PELAJAR SEKOLAH kan, mmg bz lah.. ye, saya redha dgn ini.. tahun terakhir kn, biar lah pnt sikit. lepas ni dah tak rasa dah benda macam ni. ramai orang kata, lepas habis skolah bosan~  tambah lagi bila tengah tunggu result.. aku?? no comment sebab tak rasa lagi. just wait n see je lah.





p/s: saya sayang skolah saya!

cerita cinta :D

Every girl dreams that one day she will find a guy that does these things for her. even the smallest action can have the BIGGEST impact in someones life.



• leave her cute text notes


• kiss her in front of your friends

• tell her she looks beautiful

• look into her eyes when you talk to her

• let her mess with your hair

• just walk around with her

• FORGIVE her for her MISTAKES

• look at her like she's the only girl you see

• hold her hand when you're around your friends

• be the one to take her hand, don't make her reach for you

• be the one to call her, don't make her always call you

• when she starts swearing at you, tell her you love her

• get her mad, then kiss her

• tease her and let her tease you back

• stay up all night with her when she's sick

• give her the world

• when she's sad, hang out with her

• let her know she's important

• let her take all the photos she wants of you

• when you fall in love with her, tell her


• and when you tell her, love her like you've never loved someone before



TELL HER BEFORE OTHER MAN TELL HER ~

cuti yang lara :(

hyep,
skrang ni ada kt kg lagi...maybe petang ni balik lah rmh. hehehe,,,tak sbr mau pegi skola! cuti ni agak bosan lah. balik kg, tapi kt kg tak ada org pun. just kat lenggong hari tu, mak usu ada balik.. tapi ktorag pulak kena balik ipoh coz ada org bertunang(kali ke dua!).. sedey je tgk isteri dye, laki nak kahwin lagi.. :(,,, okay lah, connection kat sini tak brape elok lah.. nak update ni pun seksa rasanye.. bye~

p/s:jumpa pekasam jenama KIAH PEKASAM!